Huur je eigen Tuk Tuk en ga op pad!

Tuk Tuk tijd: Lachen, gieren en gas geven – Ontdek de mogelijkheden!

Plezier op Drie Wielen,
Altijd een Succes!

Nieuwsgierig naar een Tuk Tuk-avontuur? Onze verhuur van Tuk Tuks is een groot succes voor allerlei gelegenheden – van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten, familiedagen en gewoonweg het verkennen van het prachtige West-Friesland. Een ritje met de Tuk Tuk is een waar feest voor jong en oud. Let op: om een Tuk Tuk te mogen besturen, moet men in het bezit zijn van een rijbewijs B en minimaal 24 jaar oud zijn.

Wat is een tuk tuk?

Ontdek de veelzijdigheid van de Tuk Tuk: Dit driewielige voertuig biedt plaats aan maximaal vier personen en is een onderscheidend vervoermiddel dat wereldwijd bekend staat om zijn wendbaarheid en charme. Of je nu voorin of achterin zit, de Tuk Tuk-ervaring is gegarandeerd een unieke belevenis. Onze Tuk Tuks, allemaal van het bouwjaar 2009, zijn overdekte driewielige motorrijtuigen die voldoen aan strenge RDW-veiligheidseisen. Geniet van een ritje in stijl en ontdek de omgeving op een leuke en opvallende manier!

Onze opties

Ontdek West-Friesland op jouw manier: Bekijk onze opties!

Tuk Tuk

prijs per Tuk Tuk, max 6 stuks

€ 145

Prijzen excl. btw

Geniet van 4 uur zelfstandig toeren met de Tuk Tuk.

(09:30 – 13:30 / 13:30 – 17:30)

Verhuur van de Tuk Tuk
Onze Tuk Tuk’s zijn geschikt voor maximaal 4 personen en bieden een ideale manier om samen met vrienden of familie de omgeving te verkennen. Houd er rekening mee dat slechts één persoon de Tuk Tuk mag besturen en dat er geen passagierswisselingen zijn tijdens de rit. Voor het huren van een losse Tuk Tuk, neem contact met ons op voor beschikbaarheid

Tuk Tuk Puzzeltocht

PRIJS PER TUK TUK, MAX 6 STUKS

€ 165

Prijzen excl. btw

Geniet van 4 uur toeren met een puzzeltocht op de Tuk Tuk

(09:30 – 13:00 / 13:30 – 17:00)

Tuk Tuk Puzzeltocht
Elke Tuk Tuk vormt één team voor ongeveer 4 uur plezier. Het team bestaat uit maximaal 4 personen. Teams krijgen een routekaart en voeren verschillende opdrachten uit, zoals het maken van foto’s. De uitslag wordt bepaald door de teamcaptains. Er is ook mogelijkheid tot aangepast arrangement. Neem contact op voor meer informatie.

Reserveer Jouw Rit!

Vul het formulier in en maak je klaar voor een avontuur!