Laat hier u referentie achter

Laat ons weten wat u ervan vond!

Heeft u onlangs tuk tuk of solex gereden bij TjoekTjoek? Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring.

Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u gebruik maakt van het contactformulier om een referentie achter te laten.

Heeft u iets unieks, grappigs of onvergetelijk meegemaakt? Vertel het ons gerust!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TjoekTjoek.nl
Average rating:  
 26 reviews
 by Fam Bregman

Tijdens onze familiedag hebben we met de solexen een mooie tocht gereden. De mogelijkheid om dit met elkaar te doen over de voor enkelen onbekende (fiets) paadjes was erg leuk. De uitleg en begeleiding van Tjoek-Tjoek ontzorgde ons zodat wij konden genieten 🙂

 by van den berg

Prachtige dag gehad, eerst duidelijke uitleg over de werking van de Tuk Tuks en na een proefrondje bij cafe t Fortuin allemaal op pad gegaan om de leuke opdrachten te maken. Het weer zat niet echt mee maar met een dekentje en de jas aan was het prima te doen

 by Team KoosStepsWest

We werden meegenomen voor Dag van de Gastouder, wat hebben wij gelachen, en wat was het ontzettend leuk! Overal geweest en de opdrachten voltooid. Echt een aanrader!!

 by Jan

Tijdens het bouwvakuitje van Kistemaker-Entius. Een topper! Na de koffie met gebak in het stationsrestaurant in Enkhuizen stapten we op de solex. Eerst even uitleg en oefenen maar toen gingen we: via de Dijk naar Oosterleek, Westwoud, richting Nibbixwoud en over Oostwoud naar Wervershoof waar een hapje en een drankje op ons wachtten. Daarna verder naar het beginpunt waar we een heerlijk diner kregen voorgeschoteld en we lekker konden bijpraten. Al met al een fantastische dag onder begeleiding van Rianne en Auke. Julie maar ook de bouwbedrijven: heel erg bedankt.

 by Team Rood

Met alle collega's een super leuke en gezellige Tuc Tuc rit gemaakt van Enkhuizen tot Wognum en alle leuke plaatsjes daar tussen in. Na een korte uitleg gingen we op pad om op de leukste plaatsen een zo origineel mogelijke selfie te maken. Ontzettend gelachen in de tuc tuc (alle lof voor de chauffeurs).

We hebben een onwijs leuke dag gehad met elkaar! Zeker een aanrader!

 by Novusoft

Wat een topper, de solextour met Rianne en Auke! Heerlijke start met koffie en appeltaart, prima solexen en zeer goede begeleiding door dit enthousiaste stel. Duidelijke uitleg, veiligheid en genieten van een hapje en drankje onderweg. Aanrader!

 by Bas van Enza Zaden

Ondanks het slechte weer was deze ervaring absoluut de moeite waard en een aanrader voor een PV -itje. Het slechte weer kon ons niet tegenhouden om er volop van te genieten. Het was een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen!"

 by Elles

Superleuke vrijgezellendag gehad met deze activiteit. Mijn vriendinnen hadden een trip doen memory lane in elkaar gezet waarbij van van locatie naar locatie met de Solex en tuktuks gingen. De organisatie ging mee voor de materialen, maar liet ons verder helemaal vrij! Een aanrader!

 by Woonzorggroep Samen locatie Trambaan

Het uitje was goed verzorgd. We begonnen met koffie en appeltaart. De gidsen zijn erg gezellig. Je kreeg een goede uitleg hoe de Solex werkt. als er wat was, kreeg je goede hulp. Ze reden er met een busje bus achteraan. Er ging een remkabel stuk en die werd meteen gemaakt of je kreeg een andere Solex. Er waren er genoeg! Heel grappig, alle Solexen hebben een OER-Hollandse naam. We hebben heerlijk gereden. Sommige solexen gaan nog harder dan de ander. Ook om de helmen hebben we hard gelachen. De één was in korte broek en de ander had een sjaal om en wanten aan. We hebben zo gelachen. We kregen ook nog een drankje en lekkere bitterballen. We hadden heerlijk weer tot de volgende keer! Auke en Rianne onwijs bedankt voor dit leuke uitje!

 by Monique Bennis

28 mei 2023, op Eerste Pinksterdag heb ik mijn 60e verjaardag mogen vieren.

Dit deden wij met de families en de kinderen, totaal met zijn zeventienen, met een mooie solextoer door westfriesland. Het was een prachtige middag.

Het was mooi weer en we begonnen buiten bij het Fortuin in Wervershoof met koffie en gebak.

Daarna kregen we uitleg over de solex en deden we een proefrondje.

Twee dames besloten niet op de solex verder te gaan en mochten meerijden in een Tuk Tuk.

Het was superleuk om zo achter elkaar al die verschillende dorpjes aan te doen.

Onderweg nog een paar gezellige stops en een grote stop in Midwoud voor een drankje en een hapje. Ik heb een superverjaardag gehad en al onze gasten waren reuze enthousiast.

De begeleiding van Tjarda en Stijn was top!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»