Deel je ervaring in het Tjoekboek!

Schrijf een review en voeg je verhaal toe aan het Tjoekboek!

Deel jouw ervaring!

Schrijf je ervaring in het TjoekBoek

Hier zijn wij trots op

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 24 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ervaringen van onze avonturiers!

Lees wat onze klanten te zeggen hebben over hun onvergetelijke avonturen met de Solex en Tuk Tuk verhuur!

Een leuke tocht met goede ondersteuning

2024

We hebben een leuk bedrijfsuitje gehad met de solexen. Na een korte instructie konden we al snel op pad. We hadden zelf een tocht uitgezet met opdrachten en Auke reed met de bus achter ons aan voor eventuele pechgevallen. Alles verliep soepel en we hebben een heerlijke ochtend gehad!

Jolanda

top dag gehad

2024

Fantastische beleving met de solex en de tuk tuks, ondanks het mindere weer mocht het de pret niet drukken.

Jaap

Top

2024

Prachtige rit gehad met zeer leuk personeel!

Marley

Heerlijk uitje door weer en wind

2024

Ondanks kou, regen en wind gingen we gezwind door het West-Friese landschap. Tijdens de Post stop in Midwoud opwarmen van binnen en van buiten, de PV leden van AB Vakwerk in de Tuk Tuk of op de Solex waren erna ook niet te stuiten.

Veilig begeleid door Tjoek Tjoek en een Fortuinlijk diner toe, een prachtig uitje en aan het eind lekker …

Anneke

van den berg

2023

Prachtige dag gehad, eerst duidelijke uitleg over de werking van de Tuk Tuks en na een proefrondje bij cafe t Fortuin allemaal op pad gegaan om de leuke opdrachten te maken. Het weer zat niet echt mee maar met een dekentje en de jas aan was het prima te doen

van den berg

Fam Bregman

2023

Tijdens onze familiedag hebben we met de solexen een mooie tocht gereden. De mogelijkheid om dit met elkaar te doen over de voor enkelen onbekende (fiets) paadjes was erg leuk. De uitleg en begeleiding van Tjoek-Tjoek ontzorgde ons zodat wij konden genieten :)

Fam Bregman

Team KoosStepsWest

2023

We werden meegenomen voor Dag van de Gastouder, wat hebben wij gelachen, en wat was het ontzettend leuk! Overal geweest en de opdrachten voltooid. Echt een aanrader!!

Team KoosStepsWest

Jan

2023

Tijdens het bouwvakuitje van Kistemaker-Entius. Een topper! Na de koffie met gebak in het stationsrestaurant in Enkhuizen stapten we op de solex. Eerst even uitleg en oefenen maar toen gingen we: via de Dijk naar Oosterleek, Westwoud, richting Nibbixwoud en over Oostwoud naar Wervershoof waar een hapje en een drankje op ons wachtten. Daarna verder naar het beginpunt waar we een heerlijk diner kregen voorgeschoteld en we lekker konden bijpraten. Al met al een fantastische dag onder begeleiding van Rianne en Auke. Julie maar ook de bouwbedrijven: heel erg bedankt.

Jan

Team Rood

2023

Met alle collega’s een super leuke en gezellige Tuc Tuc rit gemaakt van Enkhuizen tot Wognum en alle leuke plaatsjes daar tussen in. Na een korte uitleg gingen we op pad om op de leukste plaatsen een zo origineel mogelijke selfie te maken. Ontzettend gelachen in de tuc tuc (alle lof voor de chauffeurs).

We hebben een onwijs leuke dag gehad met elkaar! Zeker een aanrader!

Team Rood

Novusoft

2023

Wat een topper, de solextour met Rianne en Auke! Heerlijke start met koffie en appeltaart, prima solexen en zeer goede begeleiding door dit enthousiaste stel. Duidelijke uitleg, veiligheid en genieten van een hapje en drankje onderweg. Aanrader!

Novusoft

Bas van Enza Zaden

2023

Ondanks het slechte weer was deze ervaring absoluut de moeite waard en een aanrader voor een PV -itje. Het slechte weer kon ons niet tegenhouden om er volop van te genieten. Het was een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen!”

Bas van Enza Zaden

Elles

2023

Superleuke vrijgezellendag gehad met deze activiteit. Mijn vriendinnen hadden een trip doen memory lane in elkaar gezet waarbij van van locatie naar locatie met de Solex en tuktuks gingen. De organisatie ging mee voor de materialen, maar liet ons verder helemaal vrij! Een aanrader!

Elles

Woonzorggroep Samen locatie Trambaan

2023

Het uitje was goed verzorgd. We begonnen met koffie en appeltaart. De gidsen zijn erg gezellig. Je kreeg een goede uitleg hoe de Solex werkt. als er wat was, kreeg je goede hulp. Ze reden er met een busje bus achteraan. Er ging een remkabel stuk en die werd meteen gemaakt of je kreeg een andere Solex. Er waren er genoeg! Heel grappig, alle Solexen hebben een OER-Hollandse naam. We hebben heerlijk gereden. Sommige solexen gaan nog harder dan de ander. Ook om de helmen hebben we hard gelachen. De één was in korte broek en de ander had een sjaal om en wanten aan. We hebben zo gelachen. We kregen ook nog een drankje en lekkere bitterballen. We hadden heerlijk weer tot de volgende keer! Auke en Rianne onwijs bedankt voor dit leuke uitje!

Woonzorggroep Samen locatie Trambaan

Monique Bennis

2023

28 mei 2023, op Eerste Pinksterdag heb ik mijn 60e verjaardag mogen vieren.

Dit deden wij met de families en de kinderen, totaal met zijn zeventienen, met een mooie solextoer door westfriesland. Het was een prachtige middag.

Het was mooi weer en we begonnen buiten bij het Fortuin in Wervershoof met koffie en gebak.

Daarna kregen we uitleg over de solex en deden we een proefrondje.

Twee dames besloten niet op de solex verder te gaan en mochten meerijden in een Tuk Tuk.

Het was superleuk om zo achter elkaar al die verschillende dorpjes aan te doen.

Onderweg nog een paar gezellige stops en een grote stop in Midwoud voor een drankje en een hapje. Ik heb een superverjaardag gehad en al onze gasten waren reuze enthousiast.

De begeleiding van Tjarda en Stijn was top!

Monique Bennis

TEAM VANDERLAAN Service en Onderhoud

2023

Op 12 mei hebben wij met 25 collega’s een teamuitje gehad en hebben wij een perfect georganiseerde Solextour gecombineerd met een excursie bij twee relaties van VDL.

De begeleiding van het TjoekTjoek team was TOP en heeft onze strakke planning bewaakt.

Een echte aanrader voor een bedrijfsuitje !!

TEAM VANDERLAAN Service en Onderhoud

Paula Dudink

2023

Gisteren met collega’s een mooie rondrit door deel van West-Friesland gemaakt met de Tuk Tuk. Wat een belevenis. In het begin even wennen met rijden ( we hadden snel contact toen we dachten dat de Tuk Tuk het niet meer deed ) maar daarna ging het als een tierelier.

Op plekken geweest waar we niet eerder kwamen. Veel bekijks van andere mensen.

Enthousiast alle plekken zoeken om zoveel mogelijk originele foto’s te maken.

Veel gelachen. Kortom een aanrader voor wie dit nog nooit gedaan heeft. Wij hadden met de Tuk Tuk een prachtige dag.

Paula Dudink

Merlijn Weel

2022

Afgelopen zaterdag met 51 man een bedrijfsuitje gehad van ons werk. Met veel plezier en door een goede begeleiding hebben we een top dag gehad op de Solexen en TjoekTjoek. Een absolute aanrader voor zowel grotere groepen en kleinere groepen!

Merlijn Weel

Steffan

2022

Vrijgezellenfeest met 18 man op de solex via TjoekTjoek.

Plezierige en informele sfeer. Leuke tocht door Westfriesland met daarna een vrije invulling.

Zeker een aanrader!

Steffan

Ans Teunissen

2022

Wij hebben een waanzinnig leuke middag gehad. Met zussen en zwagers een solextour door en rond Alkmaar. Auke en Rianne zijn gezellige en spontane begeleiders.

Ans Teunissen

Fam. van Dulmen

2022

Voor onze familiedag 13 solexen gehuurd en 1 tuk tuk, daarmee een heel mooie middag beleefd.

We hebben een mooie route gereden met een aantal tussen-stops waarin we even wat konden drinken en eten om daarna weer verder te gaan.

Alles was goed verzorgd en we werden erg vriendelijk geholpen, echt een topper.

Fam. van Dulmen

Robert de Beer

2022

Na een hartelijk ontvangst met uitleg en proefrit een mooie rit door West-Friesland gemaakt met als eindbestemming Oranje Buiten. De Solexen zijn daar weer opgehaald en onze fietsen afgeleverd. Goede service en Solexen in top conditie.

Bedankt!

Robert de Beer

Paul

2022

Met tien solexen op pad geweest, twee kannen benzine in de fietstas en een prachtige dag gehad.

De begeleiding en instructies waren erg goed.

Bij ons was het zelfs mogelijk de solexen op te laten halen en de fietsen te brengen op de eind locatie, deze was in Hoorn.

We hebben een leuke en actieve dag gehad, met de solex als vervoer middel, van activiteit naar activiteit in verschillende dorpen in de regio.

Zeker aan te raden voor een ieder die een actieve dag uit wil.

Paul

Jose

2022

Wij hebben een tuk tuk gehuurd. Het was erg leuk om hier mee rond te rijden, de leuke dorpjes en restaurants die je onderweg tegenkomt. Je ziet heel veel mensen verbaast kijken, maar ook veel die lachen en naar je zwaaien.

Alles was prima geregeld. De tuk stond netjes optijd en vol getankt klaar.

Dus zoek je een leuk dagje uit? Huur een tuk tuk! Bij www.tjoektjoek.nl

Jose

Tessel

2022

Voor onze familiedag hebben we 4 tuktuks gehuurd. Enorm gelachen en een geweldige dag gehad. Leuk om te zien hoe fanatiek iedereen werd met het maken van de foto’s. Zeker een aanrader!

Tessel