Laat hier u referentie achter

Laat ons weten wat u ervan vond!

Heeft u onlangs tuk tuk of solex gereden bij TjoekTjoek? Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring.

Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u gebruik maakt van het contactformulier om een referentie achter te laten.

Heeft u iets unieks, grappigs of onvergetelijk meegemaakt? Vertel het ons gerust!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TjoekTjoek.nl
Average rating:  
 14 reviews
 by Merlijn Weel

Afgelopen zaterdag met 51 man een bedrijfsuitje gehad van ons werk. Met veel plezier en door een goede begeleiding hebben we een top dag gehad op de Solexen en TjoekTjoek. Een absolute aanrader voor zowel grotere groepen en kleinere groepen!

 by Steffan

Vrijgezellenfeest met 18 man op de solex via TjoekTjoek.

Plezierige en informele sfeer. Leuke tocht door Westfriesland met daarna een vrije invulling.

Zeker een aanrader!

 by Ans Teunissen

Wij hebben een waanzinnig leuke middag gehad. Met zussen en zwagers een solextour door en rond Alkmaar. Auke en Rianne zijn gezellige en spontane begeleiders.

 by Robert de Beer

Na een hartelijk ontvangst met uitleg en proefrit een mooie rit door West-Friesland gemaakt met als eindbestemming Oranje Buiten. De Solexen zijn daar weer opgehaald en onze fietsen afgeleverd. Goede service en Solexen in top conditie.

Bedankt!

 by Fam. van Dulmen

Voor onze familiedag 13 solexen gehuurd en 1 tuk tuk, daarmee een heel mooie middag beleefd.
We hebben een mooie route gereden met een aantal tussen-stops waarin we even wat konden drinken en eten om daarna weer verder te gaan.
Alles was goed verzorgd en we werden erg vriendelijk geholpen, echt een topper.

 by Paul

Met tien solexen op pad geweest, twee kannen benzine in de fietstas en een prachtige dag gehad.
De begeleiding en instructies waren erg goed.
Bij ons was het zelfs mogelijk de solexen op te laten halen en de fietsen te brengen op de eind locatie, deze was in Hoorn.
We hebben een leuke en actieve dag gehad, met de solex als vervoer middel, van activiteit naar activiteit in verschillende dorpen in de regio.
Zeker aan te raden voor een ieder die een actieve dag uit wil.

 by Jose

Wij hebben een tuk tuk gehuurd. Het was erg leuk om hier mee rond te rijden, de leuke dorpjes en restaurants die je onderweg tegenkomt. Je ziet heel veel mensen verbaast kijken, maar ook veel die lachen en naar je zwaaien.
Alles was prima geregeld. De tuk stond netjes optijd en vol getankt klaar.
Dus zoek je een leuk dagje uit? Huur een tuk tuk! Bij www.tjoektjoek.nl

 by Tessel

Voor onze familiedag hebben we 4 tuktuks gehuurd. Enorm gelachen en een geweldige dag gehad. Leuk om te zien hoe fanatiek iedereen werd met het maken van de foto’s. Zeker een aanrader!

 by Mascha

Zaterdag hebben wij met onze personeelsvereniging de solextour gedaan. Wat ontzettend leuk, we hadden een mooie route door West-Friesland en gelukkig hadden we prachtig weer. Tussendoor nog gestopt voor wat lekkers en na afloop heerlijk gegeten. Het was prima geregeld en ook de begeleiding was super!

 by Anoek van Oosterom

Vandaag hadden wij de vrijgezellendag van mijn schoonzusje. We hebben een solextour gedaan met start en eindpunt Volendam. De route was super, we hadden veel bekijks en we vonden het hilarisch! De begeleiding was top . Lieve mensen van Tjoektjoek , mede dankzij jullie hebben wij een top dag gehad en hopelijk tot een volgende keer !

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»