Wervershoof | Telefoon 06-81 83 83 83 | E-mail Klik hier

Tuc Tuc- en Solexverhuur door Tjoek Tjoek


Tjoek Boek

Laatste berichten

Schrijf zelf een bericht »

henk,
hoi


Melanie,
Afgelopen zondag hebben wij met 15 personen met een tuc tuc en solexen rondgereden door Noord-Holland. Superleuke dag gehad. Fijne organisatie, zeer flexibel en er zijn vele mogelijkheden voor een leuke dag weg. Aansluitend gegeten in 't Fortuin, ook een aanrader om de dag mee af te sluiten.


Willem Buijsman,
Willem Buijsman.
We hadden een PV uitje gepland met solexen rijden door Westfriesland.
30 mensen hebben een schitterende goed verzorgde middag gehad waar we met veel genoegen op terug kunnen kijken.We gaan dit zeker nog eens doen met de
PV Enzazaden omdat er veel leden de verhalen van deze fantastische middag hebben gehoord en er nu ook intresse in hebben.Auke en team bedankt het was echt helemaal top.


Jan en Thea, organisatoren tea...,
Met 22 solexen en 1 tuc tuc een een super leuke teamdag gehad. Waar door de deelnemers nog veel over nagepraat is. Alles top geregeld, chapeau voor Auke, solexen en tuc tuc in topconditie. Zelfs de weersinvloeden heeft Auke kunnen beinvloeden, tussen de buien door, door het mooie westfriesland getuft. Topdag, dank je wel Auke!!!!


tim van velzen,
mooi daggie had.
Alle tulpies in bloei en geen pech.
Met de leren jas aan
rondje westfriesland gereden.
Onderweg een drinkie en snoepie. op het eind in Nibbixwoud de solexen op de kar en wokke maar.
mooi gaan.
tot de volgende keer.


Astrid Köhler,
Een super dag, leuke mensen, lachen en mooi weer kortom puur vakantie!!!Ik kan het iedereen aanbevelen om er een keer met een tjoek tjoek op uit te gaan. Groetjes Aswintha en Astrid


marieke,
Een super leuk personeelsfeestje gehad.
Eerst koffie met gebak bij "t Fortuin, daarn aansluitend met 3 tjoek tjoek en 20 solexen de weg op..we hebben door allemaal mooie west friese dorpjes gereden...we hebben zo gelachen deze middag met z'n allen, dit heeft dus geleid tot een zeer geslaagd PVuitje...een echte aanrader...wij gaan het zeker nog een keer doen, maar dan met me eigen gezinnetje


Aannemingsbedrijf Kuin,
62 solexen en 4 tuc tuc met een goed arrangement geregeld, Het was prima voor elkaar een topper om te zien zoveel solexen door de mooie werstfriese dorpjes tussen stop met een hapje en een drankje.
Terug bij het fortuin ff buiten borrelen en s`avonds heerlijk gegeten in de zaal wat allemaal geweldig smaakte.
Al met al een top dag gehad een pluim voor de medewerkers van tjoek tjoek en het Fortuin


Jarno Smak,
Vanuit de personeelsvereniging van Schouten Techniek een dag georganiseerd waarbij we met de solex hebben gereden en met de polder schuiten van de Koggevaarder hebben gevaren. Totaal 75 personeelsleden hebben deze dag beleeft en hebben allemaal erg genoten van de dag. De solexen stonden klaar en met wat uitleg, karre maar. Na afloop hebben we met de hele club een heerlijke barbeque gehad die door restaurant De Vlietlanden was verzorgt. Auke de Boer, Rob Smak en Peter Spruit, Namens het personeel van Schouten Techniek hartelijk bedankt!!


ria hauwert,
Onze jaarlijkse familie en vriendendag. Voor onze gasten een verrassing en voor ons al dikke pret. allemaal op zo'n oude solex of in een tuc tuc. het was een geweldige middag en iedereen heeft er van genoten. de organisatie was goed geregeld en zeker een aanrader om het ook een keer te doen.


bouwbedrijf wit,
Een pracht tocht gehad door westfriesland. De 65 solexjes liepen als een trein en dat deed ook de organisatie. De eerste werkdag van de week sprak iedereen er over dus dan is het gewoon goed. Een aanrader voor veel; bedrijven.


Anita,
Ons jaarlijkse teamuitje. en wat denk je wordt er een weeralarm afgegeven, onweer, hagel, windstoten. 's ochtends nog gauw overleg met Auke voor een alternatief. Geen probleem met slecht weer konden we met de Tuk Tuk.
Het weer bleef gelukkig goed en we gingen dus met de solex op pad. Lekker door de polder met z'n 14en. terrasje gepakt in Medemblik en toe weer verder naar Andijk. Iedereen heeft enorm genoten en dit is zeker voor herhaling om als vriendenuitje te doen.


Ron,
Om ons jaarlijkse vriendenuitje te vieren was ik dit jaar samen met Monique aan de beurt. Onze keus kwam terecht bij een solextour want dit was 1 van de weinige dingen die we nog niet hadden gedaan. De 1e start was koffie met appelgebak in rest. 't Fortuin en daarna de start met z'n allen op de solex.
We hebben een pracht middag gehad op een mooie route door Westfriesland met wat korte stopjes aangegeven door Auke die zelf deze middag met de bus achter ons aan reed.
Iedereen was bloid en tevreden.
Auke de boel was goed voor elkaar, bedankt.
Als afsluiter nog na zitten en ook uitstekend gegeten in rest.'t Fortuin.


Marco,
Via leukdaggieuit.nl een arrangement met de Tuk Tuk geboekt. Wat een ervaring! Dank je wel voor de onwijs leuke dag! Goeie route, perfect geregeld, naadloze aansluiting van de activiteiten.


anita,
zondag 29 mei solextour gedaan, hetis echt een aanrader, was harstikke leuk en gezellig,die dingen gaan nog best hard,we hebben erg genoten en gelachen, we vierden 40 jaar vriendschap,dus met de solex terug in de tijd ,de service was goed en gezellig voor iedereen, gewoon een keer doen gr anita


Ton,
Met ruim dertig mensen op de solex gestapt vanwege een bedrijfsuitje.
We hadden de mazzel dat het droog weer was maar hadden de pech dat het toch oerhollands winderig en best fris was waardoor we de 3 geplande uren hebben ingekort naar een dikke 2 uur.
De tour met de solex is echter ontzettend leuk om te doen!
De meesten van ons hadden nog nooit op zo'n 'fiets' gereden dus was een nostalgisch gevoel!
Een goeie tip is wel om wat extra's aan te trekken want je vergist je gauw in de temperatuur aangezien je lang stil zit.
Verder moet je dit gewoon een keer hebben gedaan in je leven!
Met een pluim voor de organisatie!


Joris,
Een vrijgezellenfeest gehad van mijn broer en hebben we met 15 mannen met 5 tjoek tjoek's rond getoerd door westfriesland, dit was zeer vermakkelijk en waar wij van opkeken dat deze karretjes lekker doortuften. Met 5 van deze dingen achter elkaar aan geeft ook een hoop bekijks en een hoop leuke reacties van mensen die je hebben zien rijden. Wil je een leuke middag dan is dit een aanrader!

Met dank aan Fam de Boer.


Astrid,
Met collega's en aanhang een fantastische middag gehad. Na de koffie met gebak nog even twijfelen trekken we die leren jas aan of niet. Maar als echte solex rijders gingen we op pad door de dorpen en polder. Perfecte begeleiding, heerlijke versnaperingen tussendoor alleen de regenbui was niet gepland. Mocht de pret niet drukken want in Andijk (1619) konden we heerlijk doorwarmen, bijpraten en eten. Een geslaagd personeelsuitje.


Ton Koelemeijer,
Solextour Gouwdag
Het begin met een vergadering van leerkrachten van verschillende Gouwscholen. Commissielid Jan Doodeman ging naar huis met de mededeling dat hij de dag erna vergadering had van de organisatie Gouwdag. “Als je nog goede ideeën hebt, kan je die mailen.”
Nog voordat hij thuis was stond er een idee van Ina Hoogland in zijn inbox: “Een solextour.”
De commissie was enthousiast, ook door de uitdaging. Plannen werden gesmeed, contacten gelegd. Grote vraag: om hoeveel mensen zou het gaan? Afgaande op de aanmeldingen de afgelopen jaren rekenden we op ongeveer 150 personen. Voor Auke van Tjoektjoek.nl uit Wervershoof werd dat een uitdaging: dat moest mogelijk zijn, meer zou problemen gaan opleveren.
Enthousiaster ging de commissie aan de slag: een programma voor de middag én avond werd bedacht en de eerste brief ging de deur uit. Massaal reageerden de Gouwcollega’s. Het aantal solexen moest worden bijgesteld: 160, 175 tot vlak voor de zomervakantie naar 190.
Inmiddels had de commissie al 2 vergaderingen met Auke gehad. Met zijn ervaring moest het programma worden bijgesteld. Een extra brief moest de deur uit omdat mensen zonder rijbewijs of brommercertificaat niet mee mochten. De oplossing van Auke: tuctucs (tjoektjoeks dus).
De commissie ging zelf een rondje rijden met Auke om zich in te leven in de middag. De rondjes door West-Friesland van Jan werden gecheckt en in de vakantie dubbel gecheckt. Formulieren met handtekeningen werden gevraagd en gingen ingevuld weer terug. De laatste wijzigingen werden aangebracht en toen was het zover: woensdag 8 september gingen 211 leerkrachten naar de Zuidermeer voor de start van de Solextour.
Waar geen solexen stonden (zelfs in Twente waren ze gehuurd), werd geparkeerd: de Zuidermeer stond een middag op de kop.
Na het welkomstwoordje door Hans Vermeulen kreeg Auke het woord. Er werd geluisterd of niet. Daarna mocht Jan de groepen op pad sturen. Er werd geluisterd of niet. De groepen kregen buiten instructie, soms in rasecht Tukkers. Er werd geluisterd of niet.
Leerkrachten zijn op zo’n middag net mensen. De instructie werd begrepen of niet. De aanwijzingen werden opgevolgd of niet. Maar vooral: ze genoten. De kracht van een solex werd ondervonden. De heren deskundigen van Auke hadden de handen vol aan duwen, uitleggen, choken, helpen, weer duwen en op weg zetten. Maar rond 14.20 uur was iedereen op weg. De Zuidermeer kreeg weer even haar rust.
De aanwijzing “blijf achter je tjoektjoek” was al snel aan dovemansoren verteld. Vol gas gingen de solexen op weg. Na het spoor meteen linksaf is wel lastig als je solex hard over het spoor rechtdoor gaat. Bij het kruispunt wachten nog vervelender als je niet meer weet waar de rem zit.
Er werd gelachen, er werd gekletst, er werd genoten. Het was een pracht gezicht om de Gouwcollega’s door het Westfriese land te zien rijden. Vele foto’s werden onderweg gemaakt door verbaasde ouders en kinderen.
Het bezoek aan de scholen was een leuke afwisseling (vele ideeën werden op gedaan), maar het mooiste was daarna toch weer het opstappen op de solex.
Wat gaat zo’n middag dan snel. Ondanks de regenbuitjes werd het een middag om niet snel te vergeten. Dankzij Auke en zijn maten. Hulde aan tjoektjoek.nl.

(Ton Koelemeijer,
namens de organisatie Gouwdag 2010)


Petra,
Wij zijn 11 sept j.l. met de schoonzussen en zwagers op pad geweest met de solex. Het was geweldig. De organisatie bracht ons door hele leuke dorpjes en in Medemblik zijn we even gestopt voor een kopje koffie met wat lekkers. We hadden super mooi weer en onwijs gelachen. Dus in één woord SUPER.


Rie,
Met de hele familie waarvan de oudste 80 jaar en de jongste een babij van 3 maanden was op naar Wervershoof We werden ontvangen bij cafe tFortuin met koffie en heerlijke appeltaart. Toen ingedeeld in 4 tjoek tjoeks en 15 solexen.Wat hebben we genoten van de prachtigen rit met prima begeleiding.Met onderweg een hapje en een drankje kwamen we om streeks 5 uur terug met grote verhalen van iedereen over de leuke middag. Het was al met al super!!


Inge,
Met het personeel van De Dars in Wervershoof, gaan rijden op de solexen en op de tuc tuc's. Het was een onwijs leuke ervaring! De snelheid is per tuc tuc verschillend, dus dat bracht nog wat strijd met zich mee, haha... Het was goed voor elkaar!


Ruud,
Met 22 jongens aan het solex rijden geweest. Het was een groot succes, iedereen heeft zich fantastisch vermaakt, we hebben een flink rondje gereden van ruim 40 km, van Wervershoof richting Wognum, Medemblik, Andijk en weer terug naar het Fortuin.
Het rijden op een solex kan ik iedereen aanbevelen!!


monique,
Personeelsfeest transportbedrijf van Straalen,
Het was die dag een prachtige zonnige zondag en het werd en TOP dag! Iedereen heeft genoten van de tocht op de solexen; de tussen stops met drinken en hapjes en tijd voor een praatje onderling, om daarna weer een stukje te toeren door ons mooi westfries landschap.
Auke bedankt,en ook Sjaak en Jan voor de begeleiding en gezelligheid onderweg.
Het was een TOPPER!


Ad Cortie,
Het was een feest; op een echte Solex het mooie WestFriesland ontdekken, terwijl de dames onder tropische zon in de tuc tuc's ogen te kort kwamen op hun ontdekkingstocht door de zak van Hauwert, Nibbik, Oost- en Midwoud en Wervershoof. Een dag om niet te vergeten


Marijke Wittenberg,
Al eerder in het contact met de eigenaar had ik er een goed gevoel bij dat het prima voor elkaar zou zijn.
Dus op naar Wervershoof waar wij met 27 vrienden en vriendinnen allemaal een solex mochten uitzoeken ( wel later teruggeven) Met 2 begeleiders voor de goede gang van zaken mochten we ervaren hoe het was om na 42 jaar weer eens op een brommer te zitten.
Hilariteit en gezelligheid was het gevolg.
Af en toe een stop om de groep weer bij elkaar te krijgen en tevens werden we dan voorzien van "fris" (drinken) Bij Abbekerk hadden we een langere stop en deden we ons tegoed aan de meegebrachte versnaperingen als lolly zakje chips en natuurlijk weer fris want het was erg warm die dag. Via Twisk, Opperdoes en Medeblik terug naar Wervershoof.
Inmiddels begon de lucht te betrekken en waren we net op tijd in Café Fortuin toen het hard begon te regenen.
Onder het genot van sterkere drank dan onderweg en zoutjes en een bitterbal was het daar nog even gezellig om na te praten over de mooie tocht.
Bedankt mensen van Tjoek Tjoek jullie hebben ons een hele mooie middag bezorgd.
Vriendelijke groet Marijke Wittenberg en de hele Goud van Oud vrienden ploeg.


angelique namens de PV de Ooie...,
Een top personeelsdag gehad mede dankzij de solex en tuc tuc toer.
met een groep van 80 personen hebben we genoten van de toer de mooie route en de lekkere tussendoortjes.
na de tocht hebben we gevraagd om wat reacties van de collega's en hier volgen er een paar:


ik vond de solex toer lachen,super verzorgd voor onderweg met hapjes en drankjes.

wat een topdag geweldig wat hebben we genoten het weer was prachtig en wat een mooi gezicht al die brommertjes.

was SUPER !! voor het eerst op een solex echt geweldig.

de tuc tuc was een geweldige ervaring!!

kortom wij hebben genoten zeker een aanrader voor een leuk uitje.

groeten angelique namens PV de ooievaar.


greti stelling,
Personeelsuitje SG de Dijk

De personeelsleden van de Dijk werden getrakteerd op een middag solex en tuc-tuc rijden. Voor de meeste personeelsleden was het hun eerste ervaring op één van deze vervoersmiddelen. Na een uitleg van Auke, hebben we ons in de zware lederen jassen gehesen dat was natuurlijk al een komische aangelegenheid. Al snel schoten de eerste personeelsleden met gevaar voor eigen leven de dorpsweg op. Sommige hadden een duwtje nodig. Het is wonderlijk om te zien hoe snel iedereen de techniek onder de knie had. We hebben een groot deel van West-Friesland onveilig gemaakt, natuurlijk met de nodige tussenstops. Het is een geweldige middag geweest.
We willen Auke en Kees hartelijk danken voor de goede verzorging.
Met vriendelijke groet,
Gretie Stelling


Familie de Haan zussiesdag,
Leuke dag!
Woensdag 12-5-2010 zijn de meiden van de Haan een ritje gaan maken. Het zou een rit met de Solex worden, echter, het weer was zodanig nat en koud dat het de Tuc Tuc geworden is, een geweldige service, dat dít zonder problemen omgezet kon worden! Er is begonnen met koffie en gebak bij Het Fortuin, waarna de les in de Tuc Tuc begon. De les had resultaat, met de kortste keren toerden wij met de Tuc Tuc's weg. Na een leuke rit die via Medemblik, Hauwert, Nibbixwoud, Benningbroek, Twisk, Oostwoud, Wervershoof ging weer terug. Het was jammer dat het zo koud was maar het is een onvergetelijke ervaring, wij komen zeker nog een keer terug. Bedankt voor de goede service en veel succes met jullie bedrijf!


Bart Schuffel,
Wij mochten (een groepje tennisliefhebbers met hun fans) op de solexen van Tjoektjoek racen.
Na eerst de motoren effe finetunen en allen in een racepak te hebben gehesen gingen we er op an. De ronde van Westfriesland stond op het spel!
De Dorpsstraat werd gebruikt om de solexen even uit te proberen, of het zadel wel lekker zat en of de bandenkeuze goed bij het wegdek paste en een laatste remtest bij Molen de Hoop (hoe toepasselijk). THE RACE De route liep door Keut (daar kijken ze nergens meer van op) richting Medemblik. Ondergetekende werd direct gelost door een ontketend veld. Was het mijn onkunde met de solex, de solex zelf of mijn eigen gewicht? De meningen waren hier sterk over verdeeld!
Door een lekke band van de koploper( de rest van het veld was niet zelfzuchtig) en een stukkie afsnijden toch nog een redelijke eerste manch. In Opperdoes door de plaatselijke bijenkoning bijgepraat wat nou het verschil tussen een mannetje- en een vrouwtjes bij is. Het kwam er op neer dat de vrouwtjes de werkers zijn. Gestoken als door een wesp en geprikkeld door het verhaal hadden de mannen er weer zin aan. Racen op de solex!! Na een rollende start waren inderdaad de meeste dames in geen velden of wegen meer te zien. Pas bij cafe Halfweg lieten we het gas los. De bezemwagen zat inmiddels vol. (met dames).
De eerste sterke verhalen kwamen op tafel en even lekker doorwarmen met een prachtig zonnetje op het zuiden. Toch niet te lang want er moest nog een etappe worden afgelegd om weer bij Botje te komen voor de dis. Een schitterend lint van Solexen waaierden door het Westfriese op weg naar Shoofcity. Kont aan kont, wiel aan wiel, voor iedere meter werd gestreden. 1 solex rook de stal en ging er abtrupt via kruip door sluip door wegen vandoor. Dit tegen de zin van de wedstrijd leiders. Laat maar gaan, we pakken hem wel terug werd er via de boordradio gemeld. (Voor straf een stukkie schrijven.) In de straten van Wervershoof ging het er behoorlijk aan toe maar het was uiteindelijk Klaas (weegt niks)die met de eer mocht gaan strijken. Jos fungeerde als ronde miss. FINISH. Leuke middag, goed gegeten en mooi gezeten.
Gewoon een keertje doen.....

Groet Bart


Marleen,
We zijn met de tuc tuc's op stap geweest ivm een vrijgezellenfeest. Ik moet zeggen dat het allemaal perfect geregeld was. We werden de dag van tevoren op de hoogte gesteld dat ze net een CD-speler in de tuc tuc's hadden ingebouwd. We konden dus muziek meenemen. Dit was echt te gek. We hebben heel veel lol gehad met de tuc tuc's. Het is een echte aanrader. Ook de hulp van Ouke was super. Dank je wel.


Truus,
zaterdag 10 april gingen 10 ervaren buschauffeuses toeren op een solex. Vooraf een lekker bakkie koffie met gebak. Leren jassen aan, op de solex en hup gaan, appeltje eitje dachten wij. Een bus besturen is toch veel makkelijker vonden wij, maar na een paar kilometer hadden we de smaak te pakken. Iedereen zat met een "big smile" te genieten op de solex. Bezem wagen mee met reserve solexen. Geweldig wat hebben wij allemaal genoten. Auke en Sjaak wij willen jullie dan ook nogmaals bedanken.
De SOW meidengroep.


Harry,
Een paar uurtjes op de solex rijden is een aanrader voor elk uitje.Een bakkie leut en gebakje en dan op tour richting Enkhuizen. Ondanks het regenachtige weer een mooie middag!


Vriendengroep PAPEKOP,
Wij hebben 4 Tuc Tuc,s gehuurd. Leuken ritjes gemaakt ! ! Een echte aanrader deze verhuurder, vriendelijk, alles is bespreekbaar en mogelijk.

namens
Vriendengroep Papekop.
Peter Rietveld


Raya van de Gruiter,
Op 25 september hebben wij 2 tuc's gehuurd voor de verjaardagsparty van onze dochter. Dit was een groot succes. Vooral de roze tuc viel erg in de smaak bij de dames. De meiden voelden zich net een prinses en zwaaide naar iedereen. Aan aandacht hadden ze geen gebrek. Volgens de meiden was dit een top party.......


Salco Bedrijfsdeuren B.V.,
Zondag 27 september een fantastische dag gehad met ons jaarlijkse personeelsuitje. Met 70 man achter elkaar op de Solex, lange leren jassen aan en gaan! De route was prachtig, de roze TucTuc voorop en de bezemwagen met reserve-Solexen achteraan. Alles was perfect geregeld, de dag kon niet meer stuk! Alleen maar enthousiaste reacties gehad, dus PV besturen: gewoon doen, TjoekTjoek staat garant voor een prachtige dag!!!


Annemiek en Rob,
We hebben afgelopen zondag 6 september gigantisch genoten met ons vriendenuitje ! Prachtig gewoon, lekker scheuren op die solexen en in die roze tuctuc ! We zagen er stoer uit in onze zware leren jassen en sommigen zelfs met een pothellempie.
Bij storing snel weer een nieuwe geregeld, topper gewoon.
Ook was het een hele mooie route, met veel bekijks.
Heeeeel apart uitje. Moet iedereen meemaken !! Dus gewoon doen !!!


Ger Breg ,
Breggenmannendag 22 augustus 2009 wij hadden een skoftig mooi daggie op jullie solexen 10 in totaal en wij zijn naar Spaansen in Winkel geweest en naar het museum in Nieuwe-Niedorp.Het is lachen op die solex en ook in de tjoek tjoek wilde iedereen rijden. geweldig.namens alle Breggenmannen bedankt.Ger Breg Wervershoof


Bart,
Wat hoor ik? Nagelnieuwe Retroscooters? GEWELDIG! Ik zag trouwens de Tjoek Flyer gisteren: wat een pracht. Gefeliciteerd met alles! Keep up the Tjoek work


Tuc tuc