Wervershoof | Telefoon 06-81 83 83 83 | E-mail Klik hier

Tuc Tuc- en Solexverhuur door Tjoek Tjoek


Tjoek Tjoek

Wie zijn wij

Welkom op de site van TjoekTjoek.nl

Ontdek het West-Friese platte land, ga op bezoek in de VOC-steden Hoorn of Enkhuizen of neem een kijkje in de havenstad Medemblik. TjoekTjoek verzorgt een gehele dag uit maar ook verhuur voor een paar uur is mogelijk. Tevens kunnen we in overleg met u een passend programma samenstellen inclusief een lunch, diner.

Tjoek Tjoek verhuurt vanuit het Noord-Hollandse Wervershoof Tuc Tuc’s en Solexen.

Tuc Tuc

De Tuc Tuc is een overdekt driewielig motorrijtuig dat geschikt is om maximaal 4 personen mee te vervoeren, alle Tuc Tuc’s zijn van bouwjaar 2009. De Tuc Tuc is een derde wereld voertuig en zijn, om het milieu te sparen, omgebouwd naar LPG en voldoen aan de strenge RDW veiligheidseisen. Om een Tuc Tuc te besturen dient men in het bezit te zijn van een rijbewijs B en de leeftijd van 24 jaar te hebben.

Solex

De Solexen zijn meer dan 40 jaar oud en zijn onlangs gereviseerd en daardoor verkeren deze in perfecte staat, een solex is geschikt voor max. 1 persoon. Men dient in het bezit te zijn van een rijbewijs B of een bromfietsrijbewijs. We verhuren vanaf 10 personen. 

Tevens kunnen wij zowel de Tuc Tuc’s als de Solexen op locatie bezorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tuctuc2