Wervershoof | Telefoon 06-81 83 83 83 | E-mail Klik hier

Tuc Tuc- en Solexverhuur door Tjoek Tjoek


Tuk Tuk Rally Westfriesland

Ontdek West-Friesland tijdens een Tuk Tuk Rally Westfriesland

« Arrangementen

Tuk Tuk Rally Westfriesland

Tuk Tuk Rally Westfriesland c.a. 4 uur

Beleef een fantastische activiteit door Westfriesland! Neem plaats in uw eigen Tuk Tuk en ga de strijd aan tegen de andere tuks tijdens de Tuk Tuk Rally Westfriesland! Na een korte speluitleg (en proefrit) ontvangt u het vragen- en opdrachtenboek en gaan u en uw team opzoek naar bekende gebouwen, beelden of andere herkenningspunten. Rij vol gas naar de juiste dorpjes en steden waar u de vragen en opdrachten gaat beantwoorden. Halverwege de tour komt u samen in een leuk dorpscafé voor een borrel met bittergarnituur waarna de tour verder gaat. Op de eindlocatie komen alle Tuks weer samen en worden de antwoorden bekeken. Het team met de meeste punten is de winnaar van de dag en mag zich het komende jaar de Rally Kampioen van Westfriesland noemen!

De Tuk Tuk Rally Westfriesland laat u op bijzondere wijze al het moois van Westfriesland zien. Uitbreiding van de Tuk Tuk Rally met een diner, buffet of barbecue is daarnaast mogelijk.

* De Tuk Tuk Rally Westfriesland is maximaal met 28 personen (7 Tuk Tuk's) te reserveren. Bent u met meer dan 28 personen? Geen probleem, de helft van uw gezelschap gaat met de Tuks en de andere helft pakt de ouderwetse solex. Tijdens de pauze halverwege wisselen we van voertuig.

Prijs € 59,50 p.p. excl. BTW (vanaf 10 personen)

Inclusief: Professionele begeleiding, spelmaterialen Tuk Tuk Rally Westfriesland, Tuk Tuk huur, pakje drinken en versnapering voor onderweg, borrel met bittergarnituur, prijs voor de winnaars!

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Tuc Tuc